Author Topic: Devon Dortmund Kläder Adrienne Devon PSG Tröja NicoleRa Devon Matchtröjor Fotboll Francisc Det är in  (Read 9 times)

AileenStru

  • Member
  • Posts: 43
  • Name: Calvin Furlong My age: 27 years old Country: Denmark Town: Kobenhavn K ZIP: 1045 Address: Stenlosegyden 17
    • View Profile
    • Manchester United Tröja Calvin
Devon Tottenham Hotspurs Kläder DaltonRo
Devon Real Madrid Tröja Barn AundreaO Devon Manchester City Kläder Rosaline Det är inget mysterium för någon att Real Madrid strävar efter en ny startande anfallare. Oavsett om det är på grund av den ständiga karim Benzema till Arsenal eller Chelsea rykten, eller rapporterna att Alvaro Morata redan har gått med på att spela för Chelsea i början av Liverpool Tröja säsongen 2017/18, Los Blancos vill desperat en ny anfallare. Andrea Belotti ryktas vara det nya målet. Arsenal och Chelsea sägs båda vara frontrunnarna att få Belotti ett kontrakt under sommaren men Florentino Perez och Real Madrid-kontorspersonalen vill uppenbarligen kasta en rynka till fällan.


Anledningen till rykten är att den italienska tidningen, Gazzetta, rapporterar att Real Madrid är villiga att matcha upphandlingsbestämmelsen om 100 miljoner euro för att locka 23-åringen från Torino till den spanska huvudstaden. Det är säkert förståeligt varför Los Blancos är i en så varm jakt efter Belotti, eftersom den unga italienaren har haft den bästa säsongen i sin karriär och börjar dra uppmärksamhet över hela Europa för hans imponerande målscorer. Med Juventus Tröja Barn 17 mål och 4 assists i 23 matcher för Torino gör Belotti ett mål var 115: e minut på planen. Efter hans riktiga breakout-säsong i år kan en flytt till Bernabeu vara nästa stora steg i Belottis karriär och på bara 23 är han fortfarande 2 kanske 3 år borta från sin premiär, exakt vad manager Zinedine Zidane letar efter i en anfallare .

MicahMill Belgien Trikot Kinder MagdaTfyq
 ColinSilc fotballdrakter barn Philomena
Have a look at my blog :: Belgien Tröja Barn