Author Topic: Renato Tottenham Tøj MichelBr Renato Bayern Munchen Tøj RachaelL Renato Tottenham Hotspurs Trøje Wil  (Read 4 times)

Jeanne1353

  • Member
  • Posts: 43
  • Hello! My name is Amee and I'm a 17 years old girl from Tromso.
    • View Profile
    • Frankrig Trøje Amee
Renato Danmark Trøje Børn IvaKgxl
Renato Liverpool Tøj CorineIh Renato Roma Trøje UMJArtur De sidste to år har ikke været venlige over for det hollandske landslag. De er gået fra VM-semifinalister til at gå glip af en konkurrence, som det syntes lettere at kvalificere sig til end ikke. Men selvom spillerne bliver nødt til at se den udvidede 24-hold-turnering fra deres stuer i sommer, er der håb for fremtiden. Som altid producerer Holland Tyskland Trøje nogle vidunderlige talenter, og den største af dem alle, Riechedly Bazoer, er uden tvivl på linje med at vinde sin tredje cap mod England. Den 19-årige hold midtbanespiller - som har trukket sammenligninger med Frank Rijkaard og Clarence Seedorf på grund af sin modne spillestil - er fremstået som et af de mest efterspurgte unge talenter i Europa.


Milan, Juventus, Arsenal, Chelsea, Manchester City og Barcelona har angiveligt set ham i aktion, og hans agent og bror, Irchandly, er travlt med at tage opkald fra klubber, der spørger om hans tjenester. Den tidligere Barcelona-træner og manden, der overtager i Manchester City i sommeren, Pep Guardiola, er tilsyneladende en fan, selvom det ville være Tyskland Trøje lidt ironisk, hvis Bazoer ender i City, da han næsten tiltrådte dem i 2012 - før hans mor sluttede overførslen ved at insistere på, at han blev i Holland. Det viste sig at være en afgørende samtale. Bazoer fik sin tillid tilbage og begyndte at imponere i en defensiv midtbanerolle. I 2015 havde han sit klare gennembrud og har formået at bevare sin form i de sidste 12 måneder.

ElliotRid England Trøje Stacyztly
 AngieZakr Dortmund Drakt AlissaSou
Feel free to visit my web site :: Manchester City Tøj